13.11.2012 12:01

Ατελείωτη η ταλαιπωρία

• ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ

Τις παραμέτρους της νησιωτικότητας και όσης ταλαιπωρίας απορρέει από αυτή αδυνατεί να αντιληφθεί στις κινήσεις της η κεντρική διοίκηση. Αυτή τη φορά το Υπουργείο Δικαιοσύνης επικύρωσε τον Οργανισμό του νεοϊδρυθέντος Εφετείου Βορείου Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη και μεταβατική έδρα στη Χίο, όμως δεν προέβλεψε  σ’ αυτόν τη μεταβατικότητα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που θεσπίστηκε μεταγενέστερα της κατάρτισης του Οργανισμού, δυνάμει του Ν. 4055/2012.
Το θέμα φέρνει σε γνώση του υπουργού Δικαιοσύνης ο βουλευτής Κ. Τριαντάφυλλος, επισημαίνοντας την ταλαιπωρία και το κόστος που θα συνεπάγονται οι μετακινήσεις κατηγορουμένων, μαρτύρων και συνηγόρων όταν σύντομα πραγματοποιηθούν δίκες που αφορούν υποθέσεις αρμοδιότητας του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων και ρωτά τι προτίθεται να πράξει ο κ. Ρουπακιώτης. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ