19.4.2016 10:57

Αστυνομία στο Soli Cafe

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Όλες οι υπηρεσίες σχεδόν μαζεύτηκαν το πρωί στο Soli cafe, προκειμένου να προχωρήσουν σε ελέγχους πάσης φύσεως, από τη στατικότατα του κτιρίου, την υγιεινή στους χώρους του και γενικότερα τις συνθήκες που επικρατούν καθώς και τη δραστηριότητα των "φιλοξενούμενων του".

Ύστερα από μήνυση που κατέθεσε γείτονας, για περίεργες δράσεις και δραστηριότητες, δόθηκε εντολή από την εισαγγελέα να πραγματοποιηθεί αυτοψία στον χώρο και πάσης φύσεως έλεγχος. Έτσι με τη συνοδεία της Αστυνομίας,  οι υπηρεσίες μπήκαν στους χώρους του Soli Cafe και πραγματοποίησαν ελέγχους.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο χώρο βρίσκονταν πέντε άτομα, 2 πρόσφυγες και 3 εθελοντές. Στην κατοχή της ελληνίδας βρέθηκαν 3 γραμμάρια κάνναβης κι αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της.

Από τις υπηρεσίες θα ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία και μετά τις εκθέσεις που θα παραδώσουν στην εισαγγελέα , θα αποφασιστεί και το μέλλον του Soli Cafe.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ