13.3.2013 12:17

Astra 2 σε 1 - ΗΧΗΤΙΚΟ

• “ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΙΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ”, ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ “Π”

Η πρόθεση της Astra Air να δρομολογήσει αεροσκάφος στη γραμμή Χίου – Αθήνας, εφόσον η τοπική κοινωνία στηρίξει την εταιρία επιβεβαιώθηκε στη δίωρη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης στη συμπρωτεύουσα ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης με τον ιδιοκτήτη της θεσσαλονικιάς εταιρίας Ι. Ζλατάνη.

 

Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν διάφορα ενδεχόμενα με τα δύο επικρατέστερα να αφορούν τη δρομολόγηση αεροσκάφους σε απευθείας πτήση Χίου – Αθήνας ή την πραγματοποίηση τριγωνικού δρομολογίου Αθήνα- Χίος- Σάμος, Σάμος- Χίος- Αθήνα.

Ι. Ζλατάνης – Ιδιοκτήτης «Astra»

«Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

«Μας τιμάει το γεγονός ότι τόσο ο Δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης όσο και αντιπροσωπεία από τη Σάμο επέλεξαν να αποταθούν στην εταιρία μας προκειμένου να συνδεθούν αεροπορικά με την Αθήνα.

Μας ρώτησαν αν μπορούμε να καλύψουμε τη γραμμή και η απάντησή μας ήταν θετική, διότι διαθέτουμε και ικανό στόλο αεροσκαφών και πιλότους αλλά και πλήρωμα καμπίνας.

Ήδη υπάρχει και η τεχνική βάση της Αθήνας εκτός από αυτή της Θεσσαλονίκης γεγονός που μας διευκολύνει αρκετά. 

Συζητήσαμε διάφορα ενδεχόμενα όμως επί του παρόντος δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Εμείς δηλώσαμε την πρόθεσή μας να καλύψουμε τη γραμμή με το Jumbolino 112 θέσεων, για το οποίο υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να δρομολογηθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα», είπε ο κ. Ζλατάνης στον "π".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ "Π":

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ