31.1.2017 18:50

Αριστείο στην Biennalle στην Κίνα για 2 φωτογραφίες του Τ. Φλιούκα

Οι φωτογραφίες του έχουν αγαπηθεί από όλο το νησί κι έχουν καιρό τώρα ξεπεράσει τα σύνορα του. Πολλές φορές έχουν φιλοξενηθεί μέσα από αυτή τη σελίδα αφού ο Τόλης Φλιούκας ξέρει να αναδεικνύει κάθε τι που φωτογραφίζει είτε είναι πρόσωπο, είτε συμβάν είτε παράσταση. Σε όλα βάζει το δικό του μοναδικό στιλ, τη δική του ματιά. Αυτή η ματιά έφτασε μέχρι την Κίνα και κατάφερε να ξεχωρίσει στην 6η Διεθνή Εκθεση Biennalle στη Jinan της Κίνας.

Δυο φωτογραφίες του Τόλη Φλιούκα, η Ραγισμένη καρδιά και Λόγια γραμμένα στο νερό διακρίθηκαν στον εν λόγω διαγωνισμό  με Βραβείο Αριστείας..

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει: «Συγκινημένος γιατί 2 φωτογραφίες μου.. Ραγισμένη καρδιά και Λογια γραμμένα στο νερό...βραβευτηκαν στην 6η Διεθνή Εκθεση Biennalle στη Jinan της Κίνας με Βραβείο Αριστείας..
Για τη συμμετοχή μου και εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Biennalle Photography οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο, καλλιτέχνη και καταξιωμένο Χιώτη γλύπτη Yannis Koutsouradis που απο την Ολλανδία καθοδήγησε τα βήματα μου..»

Συγχαρητήρια κι από μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ