13.10.2015 17:57

Αριστ. Κελεπερτζής «Είμαι συμπαραστάτης σας όχι αντίπαλός σας»

ΜΙΚΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Με τη συμμετοχή των γονιών αλλά και των δασκάλων να κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας που προκάλεσαν από κοινού ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Χίου με την ένωση γονέων και κηδεμόνων, στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χίου.

Το σύνολο των παρισταμένων εξέφρασε στον προϊστάμενο της Α/βθμιας Αριστείδη Κελεπερτζή  τη δυσφορία τους για την κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά και νηπιαγωγεία της Χίου επισημαίνοντας ο καθένας ξεχωριστά τα προβλήματα της σχολικής του μονάδας. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο  η απουσία συλλόγων από την περιφέρεια της Χίου αφού με εξαίρεση τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Καλλιμασιάς, Θολοποταμίου, Νενήτων και Καρυών, δεν υπήρχε καμία παρουσία από τα χωριά της υπόλοιπης Χίου αλλά και από τον Βροντάδο. 

Τα αιτήματα των σχολείων εντοπίζονται κυρίως στη έλλειψη εκπαιδευτικών τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή ζώνη, στην απουσία βοηθητικού προσωπικού στο ειδικό σχολείο καθώς και παράλληλων πρόσθετων ειδικοτήτων στα πειραματικά σχολεία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ