23.8.2013 12:43

Αρχές Σεπτέμβρη οι αιτήσεις για τους 336 του Δήμου Χίου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

336 άτομα θα προσλάβει ο δήμος Χίου  μέσα απο το πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας με κοινωφελή εργασία για την κάλυψη κενών θέσεων και την εξυπηρέτηση πάγιων και διαρκών αναγκών του. 

Ημερομίσθιο – ασφάλιση

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τους δικαιούχους ωφελουμένους έως 25 ετών η  ημερήσια αμοιβή δεν θα μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τα 17,1 ευρώ ημερησίως και τα 427 ευρώ μηνιαίως, ενώ για τους άνω των 25 το μεροκάματο θα ανέρχεται σε 19,6 ευρώ και η μηνιαία δεν θα υπερβαίνει τα 490 ευρώ το μήνα.

Εκτός από τα παραπάνω καταβαλλόμενα ποσά, οι δικαιούχοι φορείς δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε άλλη παροχή ή ενίσχυση στους ωφελούμενους που υπάγονται στην ασφάλιση του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ-ΕΤΕΑ.

Ειδικότητες- προϋποθέσεις

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα και θα ενταχθούν στις ακόλουθες υπηρεσίες:

125 ΥΕ Καθαριστών / Καθαρίστριών, 46 ΥΕ Εργατών Κήπων ,34 ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και Ι.Ε.Κ. Πληροφορικής, 31 ΠΕ, ΤΕ Διοικητικών  Υπηρεσιών, 30 ΥΕ Εργατών  Οδοποιίας, 13 ΠΕ, ΤΕ Οικονομολόγων, 8 ΠΕ., ΤΕ Λογιστών, 8 ΤΕ Διοίκησης Επιχειρήσεων, 8 ΠΕ, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, 8 ΠΕ, ΤΕ Κοινωνιολόγων, 7 ΠΕ, ΤΕ Ψυχολόγων,  6 ΠΕ, ΤΕ Βρεφοκόμων Ειδικής Αγωγής, 5 Π Ε, Τ.Ε Φυσιοθεραπευτών, 5 ΔΕ νοσηλευτών και 3 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ