4.11.2013 8:16

Το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον θάνατο του Μ. Ασλάνη

Από υπερβολική κατανάλωση χαπιών επήλθε ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη, όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής ύστερα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Συγκεκριμένα ο θάνατος του γνωστού σχεδιαστή προκλήθηκε λόγω φαρμακευτικής τοξίκωσης. 

Όπως είπε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης στο δελτίο ειδήσεων του Star ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας «έλαβε υπερβολική λήψη φαρμάκων και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για φάρμακα υπνωτικά, κατασταλτικά».

Να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή οι αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο Μιχάλης Ασλάνης δεν είχε κρύψει πως οι δύο γυναίκες που συνεργάζονταν μαζί του τον οδήγησαν στην καταστροφή με αποτέλεσμα την απομόνωσή του. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ