4.9.2015 12:21

Αποσύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διεκδίκηση του προεκλογικού περιπτέρου στο Ρόδι

Δείγμα καλής θέλησης, κίνηση ανωτερότητας, με πολλούς τρόπους μπορεί να ερμηνευθεί η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, να αποσύρει την πρόταση του για την τοποθέτηση προεκλογικού περιπτέρου στο "Ρόδι".

Ως γνωστόν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στον Δήμο η θέση του περίπτερου στο "Ροδι" το οποίο παραδοσιακά καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε το μήλο της έριδος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ με την συνάντηση να τινάζεται στον αέρα.

Σήμερα το πρωί με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει την απόσυρση του. " Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου μη θέλοντας να συμβάλλει στον εμφύλιο της Αριστεράς, τον οποίο κατά προκλητικό τρόπο θέλει να προκαλέσει η ΛΑΕ, αποφάσισε να αποσύρει την πρότασή του για την τοποθέτηση προεκλογικού τραπεζιού στην περιοχή ΡΟΔΙ, χώρου τον οποίο για χρόνια χρησιμοποιούσε. Σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της Αριστεράς αφήνουμε τους πολίτες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα ως αναφορά τις τακτικές που ακολουθεί η ΛΑΕ", αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ