24.7.2012 18:49

Απορεί για τις συνθήκες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

 

Αναπάντητα ερωτηματικά για τις συνθήκες του ατυχήματος έχει ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Λ. Καλαγκιά ο οποίος παράλληλα δηλώνει συγκλονισμένος από το δυστύχημα αλλά και σίγουρος ότι αυτό δε θα επηρεάσει στην ανταπόκριση του κόσμου. «Δε νομίζω ότι θα επηρεαστεί. Τους πελάτες τους γνωρίζουμε καθημερινά μας ξέρουν. Δουλεύουν τα λεωφορεία κανονικά  είναι ένα γεγονός, ένα ατύχημα. Πώς γίνεται με τα ΙΧ έτσι απλά το επαγγελματικό χτυπά διαφορετικά. Ήταν και τραγικό το σημείο κι έτσι όπως αυτό συνέβη. Κι είμαι κι εγώ συγκλονισμένος από χθες δεν μπορώ να συνέλθω».

Από την άλλη, εξέφρασε την απορία του για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα με δεδομένη την απουσία σημαδιών φρεναρίσματος στο σημείο του δυστυχήματος.

Παράλληλα τόνισε ότι το λεωφορείο είχε περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Χίου διευκρίνισε επίσης ότι ο οδηγός ήταν έμπειρος και δεν είχε κάνει την προηγουμένη κάποιο δρομολόγιο, οπότε ήταν ξεκούραστος.

Ο κ. Καλάγκιας απέδωσε εύσημα στους άνδρες της πυροσβεστικής, καθώς αντέδρασαν άμεσα και έσωσαν τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου. Στην αντίθετη περίπτωση δήλωσε, θα είχαν χαθεί και άλλες ζωές.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ