26.5.2015 11:51

Αποπομπή του διευθυντή του Ψυχιατρείου στο Δαφνί ζητούν οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι θεωρούν υπεύθυνο τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος «για μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την αποδόμηση και την κατάρρευση του νοσοκομείου»

Μία εβδομάδα μετά το πρωτοφανές έγκλημα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, οι εργαζόμενοι σε αυτό πραγματοποιούν σήμερα στις δώδεκα το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της διοίκησης, ζητώντας από τον υπουργό Υγείας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, «την άμεση αποπομπή του διοικητή». 

Οι εργαζόμενοι θεωρούν υπεύθυνο τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος «για μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την αποδόμηση και την κατάρρευση του νοσοκομείου». 

Ειδικότερα, τον καταγγέλλουν για τα ακόλουθα:

-Έχοντας «όραμα» το κλείσιμο του Ψυχιατρείου τον Ιούνιο του 2015 δεν υπέβαλε το παραμικρό αίτημα για προσλήψεις προσωπικού με συνέπεια να ανακοινωθούν 906 προσλήψεις προσωπικού στην 2η ΥΠΕ αλλά καμία για το ΨΝΑ.
-Παραμένουν απλήρωτες πάνω από έξι μήνες οι εφημερίες ιατρών - ψυχολόγων και η υπερωριακή απασχόληση λοιπού προσωπικού.
-Δεν είχε και δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία (παρά τις αποφάσεις ΔΣ) για  να αποτρέψει την κλοπή των χρημάτων στο Ταμείο Ασθενών που έγινε στις 10.11.2014.  

Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση χρηματοδότηση του νοσοκομείου, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες και την άμεση πληρωμή εφημεριακής και υπερωριακής απασχόλησης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ