11.7.2016 10:15

Αποκτά φανατικούς το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ

Μετά την επιτυχία και αποδοχή που είχε η παρουσίαση του Γραφείου του Δημότη στα πλαίσια της Γενική συνέλευσης της ΚΕΔΕ από τον Δήμαρχο Χίου και οι ίδιοι οι πολίτες που είναι και χρήστες του συστήματος δηλώνουν φανερά ικανοποιημένοι από τη λειτουργία του.

Το παραπάνω γνωστοποιεί μέσω επιστολής ο Κυριάκος Τσιπούρας, ο οποίος χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του Δημότη και καταθέτοντας το αίτημα του έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης του. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Τσιπούρας μεταξύ άλλων αναφέρει:

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου υπάρχει η δυνατότητα μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.chioscity.gr/ked/ να καταγράψεις, να αναφέρεις άσχημα πράγματα που συμβαίνουν, με ένα γραπτό σωστά δομημένο και με επιχειρήματα κείμενο, για οτιδήποτε που πιστεύει ο καθένας μας ως πολίτης της Χίου είναι στραβό και πρέπει να διορθωθεί.

Επειδή θα πρέπει να λέμε και τα καλά μίας δημοτικής αρχής και όχι μόνο τα αρνητικά θα σας διηγηθώ την εμπειρία μου από την χρήση της υπηρεσίας Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη μέσω του Internet.

Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ εύχρηστη, την διεύθυνσης της την αναφέρω στην αρχή, είναι επίσης εύκολα προσβάσιμη αφού κάνεις εγγραφή ακόμα και μέσω facebook, σου δίνονται πολλές δυνατότητες για να περιγράψεις το αίτημα σου με σαφή τρόπο, σε συγκεκριμένο σημείο πάνω σε χάρτη του google, μπορείς ακόμη και να κάνεις ανάρτηση φωτογραφιών.

Έτσι λοιπόν πηγαίνοντας για πόσιμο νερό στην Παναγιά την Βοήθεια είδα γύρω από τις βρύσες σκουπίδια που άφησαν συμπολίτες μας διότι δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση του κινδύνου και της κακής συμπεριφοράς προς εμένα, και σε όλους μας. Οι βρύσες παροχής νερού είναι δίπλα ακριβώς σε περιαστικό δάσος όπου σκουπίδια που ήταν διάσπαρτα δίπλα στις βρύσες όπως γυάλινα μπουκάλια, κουτιά αλουμινίου μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά, ρυπαίνουν το περιβάλλον μολύνουν την περιοχή. Προφανώς οι βρώμικοι μερακλήδες συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να τα πετάξουν στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης γυαλιού που υπάρχουν πλέον στην Χίο αλλά προτιμούν να αισθάνονται εξουσία πετώντας τα εδώ και εκεί  για να τα μαζέψει ο φούφουτος.

Βλέποντας λοιπόν αυτή την κατάσταση αποφάσισα να κάνω χρήση αυτής της υπηρεσίας όπου καταγράφηκε το αίτημα μου, αρχειοθετήθηκε στο προσωπικό λογαριασμό μου και για πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση διεκπεραιώθηκε επιτυχώς με την απομάκρυνση των σκουπιδιών. Παρακάτω δείχνω την αλληλογραφία μέσω mail του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δηλαδή, με στόχο να γίνει πιο κατανοητή η προσωπική μου εμπειρία.

Κάντε λοιπόν και εσείς την αναφορά σας, αξίζει τον κόπο, συμμετέχουμε ως ενεργοί πολίτες και βοηθάμε το έργο των δημοτικών υπαλλήλων και της δημοτικής αρχής.

 

Καλή συνέχεια να έχετε όλοι σας, καλό καλοκαίρι.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ