27.8.2015 17:31

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μ. Σφυράκης

Τον δρόμο των παραιτημένων συντρόφων του, παίρνει μέσα από δημόσια ανακοίνωσή του ο προκάτοχος της Β. Μιχαλοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Σφυράκης. Στο λιτό κείμενο της παραίτησής του σημειώνει ότι η παραμονή του στο κόμμα συνεπάγεται και στήριξη του 3ου μνημονίου ενώ καταλήγει λέγοντας ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της ταξικής του συνείδησης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μ. Σφυράκη

«Mετέχοντας ενεργά από τον Συνασπισμό του 3% και τα πέτρινα χρόνια της αριστερής αθωότητας, μέχρι την έκρηξη του ΣΥΡΙΖΑ όταν υποστήριξε μια πολιτική αντίθετη με τα μνημόνια,

Μετέχοντας στους μεγάλους αντιμνημονιακούς αγώνες της κοινωνίας ,που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για να καταργήσει τα επαχθή μνημόνια που ισοπεδώνουν τις ζωές μας,

Κατανοώντας τις ευαισθησίες και  τις ανησυχίες των συντρόφων μου που παραιτήθηκαν από την Ν Επιτροπή,

Αναλογιζόμενος ότι ως μέλος του κόμματος αυτού θα πρέπει πλέον να στηρίζω την κυβέρνηση για να υλοποιήσει το 3ο Μνημόνιο, σε βάρος της καθημαγμένης κοινωνίας  από τα προηγούμενα μνημόνια ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΑΣ.

Νομίζω ότι έφθασε στιγμή να ακολουθήσω τον δρόμο της ταξικής  συνείδησης μου,

αποχαιρετώντας συντρόφους και συντρόφισσες , με την βεβαιότητα  της συνάντησης στους νέους μεγάλους αγώνες που έρχονται..

Έτσι και αλλιώς η Αριστερά και ο Χρόνος δεν ξεκουράζονται ποτέ…»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ