9.2.2016 9:39

Από υποσχέσεις χορτάσαμε

ΝΕΑ ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ

Νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται ως φαίνεται με ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ ΝΟΔΕΧίου και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αναγκαστικότητα της Ε.Μ.Χ., έρχεται να προσθέσει νέα ανακοίνωση της ΝΟΔΕ με την οποία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αδιάκοπα ψέματα και υποστηρίζει ότι σύντομα ο λαός θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι στο 5%.

"Κύριοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον ο πανικός σας να παραμείνετε στην εξουσία σας οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Από δεσμεύσεις και υποσχέσεις μπουχτίσαμε «σύντροφοι».

Ένα χρόνο τώρα δεσμεύεστε και υπόσχεστε και την ίδια ώρα υπογράφετε την καταδίκη του ελληνικού λαού. Σε ποιους ψεύτες αναφέρεστε ακριβώς;

Να σας θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι δεσμευόσασταν για το μη κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή capital controls και την επόμενη κλείσατε τις τράπεζες;

Να σας θυμίσουμε ότι θα σκίζατε το μνημόνιο και αντ’ αυτού υπογράψετε τρίτο και χειρότερο από τα δύο προηγούμενα; 

Να σας θυμίσουμε ότι δεν θα προχωρούσατε σε μείωση συντάξεων;

Τι να πρωτοθυμηθούμε  «σύντροφοι»;  Ο κατάλογος των υποσχέσεων σας ήταν μακρύς όπως μακρύς αποδείχθηκε και ο κατάλογος με τα ψέματα σας. Λυπούμαστε όμως που την δική σας ανικανότητα να διαχειριστείτε τα προβλήματα της χώρας την χρεώνετε στην «κακή αντιπολίτευση» που δεν  συναινεί στην καταστροφή του τόπου.

Υπομονή όμως. Ο λαός θα σας επιστρέψει εκεί που ανήκετε, στο ποσοστό του 5%", αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ