5.6.2014 13:10

Από την Αυστρία στη Χίο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Οκταμελής αποστολή Αυστριακών δημοσιογράφων θα επισκεφθεί τη Χίο από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. Η αποστολή διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τα Τμήματα Τουρισμού Λέσβου και Χίου, με την καθοδήγηση και συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας.

Στο πλαίσιο αυτό η αποστολή αποτελούμενη από έξι δημοσιογράφους μεγάλων εφημερίδων και περιοδικών της Αυστρίας, και δύο συνοδούς, θα επισκεφθεί τη Λέσβο και τη Χίο.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από έξι δημοσιογράφους – τρεις από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Αυστρίας και τρεις από τουριστικά περιοδικά μεγάλης εμβέλειας.

Πρόκετια για τους: Michael Andrusio από την εφημερίδα Kurier, ο κ. Klaus Taschwer από την εφημερίδα Der Standard, ο Wolfgang Hannes Fercher της εφημερίδας Kleine Zeitung. η κ. Susanne Mitterbauer από το επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό Traveller, ο κ. Leo Uvizl από το επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό Travel Express και ο κ. Bernd Gruenwald από το επαγγελματικό περιοδικό TAI. Την αποστολή συνοδεύουν η διευθύντρια του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Αθηνά Μπαμπάκου και ο εκπρόσωπος της Austrian Airlines, κ.Thomas Blaha.

Η αποστολή θα φθάσει στη Χίο την Παρασκευή 6 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 8 Ιουνίου.

Όπως είναι γνωστό, τόσο η Λέσβος όσο και η Χίος συνδέονται με Βιέννη, με charter πτήση της Austrian Airlines. Στόχος του ταξιδιού είναι η προβολή των νησιών στην Αυστριακή αγορά, αναδεικνύοντας τόσο την απευθείας αεροπορική σύνδεση, όσο και τη σύνδεση μεταξύ Λέσβου και Χίου.

Το συντονισμό της επίσκεψης στη Χίο έχει το Τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου, ενώ οι διαμονές καλύπτονται από προσφορές επαγγελματιών του τουρισμού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ