9.8.2015 13:47

Απέραντο σκουπιδαριό η Λιβανού

Την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους υπέρ των καφετεριών καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Μ. Λιβανού. Όπως αναφέρουν σε καταγγελία τους, η συγκεκριμένη οδός έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδαριό, αφού προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καφετέριες, η υπηρεσία καθαριότητα έχει προσθέσει κι άλλους κάδους σκουπιδιών οι οποίοι είναι γεμάτοι, μυρίζουν και γενικά αποτελούν  εστίες ρύπανσης. Ένας από τους κατοίκους ο Δ. Κουκής, περιγράφει σε καταγγελία του την κατάσταση, έτσι όπως τη βιώνουν καθημερινά όχι οι επαγγελματίες αλλά οι κάτοικοι της περιοχής.

Από αγανάκτηση σας στέλνω φωτογραφίες με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μιχαήλ Λιβανού, αφού έβαλαν και το τρίτο κάδο, σήμερα ημέρα Κυριακή.Φαντάζομαι ότι κάνεις από το Δήμο δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για την υγεία όσων διαμένουν στις πολυκατοικίες κοντά στα σκουπίδια.Προτιμούν προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καφετέριες και όσοι τους πληρώνουν να υποβαθμίσουν τους υπόλοιπους.Φαντάζομαι ότι μετά και τον τρίτο κάδο θα προτιμήσουν να μετατρέψουν τη Λιβανού σε χώρο απόθεσης σκουπιδιών δηλαδή σκουπιδότοπο!Επιπλέον το ενδιαφέρον τους είναι τόσο μεγάλο που έχουν φροντίσει, όπως βλέπετε, να πάρουν έστω τα χαρτόκουτα τα οποία όντας άδεια και λόγω του αέρα θα μπορούσαν να προσγειωθούν στο κεφάλι οποιουδήποτε δικυκλιστή με ανάλογες συνέπειες...
Αλλά είπαμε...Έχουμε ότι μας αξίζει! 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ