23.1.2013 14:24

Αντίστροφη μέτρηση για το τριώροφο

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑΔΕΙΟ

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται  να ξεκινήσει το έργο κατασκευής της νέας πτέρυγας στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο Βροντάδου. Όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ν. Νύκτας, από μέρα σε μέρα αναμένεται να έρθει στο νησί, ο εργολάβος.
 
Θα υπογραφεί η σύμβαση με το Δήμο Χίου για την κατασκευή του έργου κι αφού γίνουν οι πρώτες επαφές και συνεννοήσεις με το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων που λειτουργούν στον ίδιο χώρο όπου θα εκτελείται το έργο, θα μπουν μπροστά οι μπουλντόζες.
 
Η νέα πτέρυγα του Ανδρεάδειου Γυμνασίου είναι ένα έργο που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό, 3.370.000 ευρώ και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τα δυο χρόνια από την έναρξη των εργασιών. Σύμφωνα με το σχεδιασμό προβλέπεται η κατασκευή ενός τριώροφου κτιρίου με τον κάθε όροφο του να μοιράζεται στο ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Βροντάδου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ