4.9.2015 15:44

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάπλαση των τριών μύλων

Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης των Τριών Μύλων του Βροντάδου, έργο που θα στοιχήσει περί τις 356.000 ευρώ.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης αποφασίστηκε η ένταξη του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα με τα χρονικά περιθώρια να είναι πλέον ασφυκτικά για την υλοποίησή του καθώς θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Στρ. Γδύση ο ανάδοχος θα προκύψει στα μέσα Οκτωβρίου ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το έργο θα καταφέρει να υλοποιηθεί μέσα σε δύο μήνες το αργότερο.

Ο κ. Γδύσης ανέφερε ότι αυτές οφείλονταν στις απαραίτητες εγκρίσεις που έπρεπε να λάβει το έργο με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σημείο του Βροντάδου στο οποίο εμπλέκονται διάφορες δημόσιες υπηρεσίες.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση του αλιευτικού καταφυγίου, τις εργασίες στον ανεμόμυλο της περιοχής καθώς και τη δημιουργία καρνάγιου που θα προβάλει την τέχνη του καραβομαραγκού. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η επισκευή του σκάφους «Στυλιανός» το οποίο μέχρι στιγμής «σαπίζει» στην περιοχή του Πετροκάραβου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ