23.2.2015 21:10

Κατέρρευσε δρόμος στο Βροντάδο! [BINTEO - ΦΩΤΟ]

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒ

Το πρώτο φως της ημέρας αναμένουν οι υπεύθυνοι του ΦΟΒ προκειμένου να εκτιμήσουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κατάρρευση του οδοστρώματος πάνω από το κτίριο του Ομίλου.

Σύμφωνα με τους περίοικους όλα συνέβησαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπαν στον «π» πρώτα κατέρρευσε το τοιχίο αντιστήριξης και στη συνέχεια το μισό οδόστρωμα. Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα παρά την αυξημένη κίνηση λόγω επιστροφής των εκδρομέων από τη Βόρεια Χίο, κανένα όχημα ή πεζός δεν διέρχονταν από το σημείο. 

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία διέκοψε κι απαγόρευσε τη ροή των οχημάτων από την περιοχή του ΦΟΒ ενώ στο σημείο βρέθηκε λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Στρ. Γδύση, τον πολιτικό προϊστάμενο των ΠΣΕΑ Μ. Ζώα αλλά και τον διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Λ. Παπαλάνη.

Σε ότι αφορά στο κτίριο του ΦΟΒ σημαντική ποσότητα νερού εισέβαλε στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων ενώ το νερό προχώρησε και στις υπόγειες αποθήκες των εγκαταστάσεων.

Μέχρι και αργά το βράδυ η Πυροσβεστική μαζί με τους εθελοντές της «Όμικρον» και τον συντονισμό του Ι. Αρχοντάκη κατέβαλλε προσπάθειες για την απάντληση του νερού που δείχνει να είναι θέμα χρόνου.

Δείτε τις ζημιές στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες: 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ