19.7.2016 16:26

Ανοιχτή φέτος για τα οχήματα η προκυμαία

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ

Ανοιχτή καθ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι φέτος η λεωφόρος Αιγαίου αφού για πρώτη φορά μετά από χρόνια το Λιμεναρχείο Χίου σκέφτεται να μην προχωρήσει στο καθιερωμένο κλείσιμο του ενός ρεύματος κυκλοφορίας, το οποίο παραχωρούταν στους πεζούς.

Τα νέα πεζοδρόμια φαίνεται ότι καλύπτουν τις ανάγκες διέλευσης των πεζών, με αποτέλεσμα η συζήτηση για το κλείσιμο τους ενός ρεύματος κυκλοφορίας να θεωρείτε ως περιττό μέτρο.

Σε αυτό το ενδεχόμενο συντείνουν και τα λεγόμενα του κεντρικού λιμενάρχη Χίου Χρ. Φραγκιά ότι για φέτος δεν είναι στις προθέσεις του Λιμεναρχείου το κλείσιμο της Λεωφόρου.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να παρθούν σε μεμονωμένες περιπτώσεις, όταν δηλαδή διαπιστωθεί ότι ο αριθμός των επισκεπτών του νησιού αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που τα νέα πεζοδρόμια δεν επαρκούν για την ασφαλή διέλευσή τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ