9.9.2014 20:28

Ανοίγουν δρόμους

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑΡΗ

Ο σύλλογος και η εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας του Αγ. Σπυρίδωνα Νερομύλων δουλεύουν αποδοτικά και με την πρακτική τους ανοίγουν  δρόμους και στους άλλους φορείς, αποδεικνύοντας τους ότι μπορούν να απεγκλωβιστούν από τις γνωστές μονοδιάστατες δράσεις και να παράγουν κοινωφελές έργο  με άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Έχουν «υιοθετήσει» το άλσος του Αγ. Γιάννη/Αγ. Άννας στα πρανή του Κορακάρη και προστατεύουν την καθαριότητα της περιοχής με την τοποθέτηση και φροντίδα  μικρών κάδων απορριμμάτων κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου του Παρθένη, από το γεφύρι του Καστρομηνά έως το ύψος της εκκλησίας του Αγ. Σπυρίδωνα.

Άλσος

Ο Σύλλογος αγόρασε και εγκατάστησε στο άλσος  δύο δεκάτονες δεξαμενές νερού, για  τις ανάγκες της πυρόσβεσης και η εκκλησιαστική επιτροπή ολοκλήρωσε το έργο με την αγορά των σωληνώσεων και της αντλίας τροφοδοσίας του δικτύου.

Κάδοι

Με δωρεές των μελών του συλλόγου αγοράστηκαν και  εγκαταστάθηκαν κομψοί κάδοι απορριμμάτων στον περιφερειακό δρόμο, από το γεφύρι του Καστρομηνά έως το ύψος της εκκλησίας του Αγ. Σπυρίδωνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γιαλούρης δηλώνει ότι τους  τοποθέτησαν, τους συντηρούν  και τους καθαρίζουν με τη συνεργασία της δημοτικής Υπηρεσίας Καθαριότητας, για να φροντίζουν την υγιεινή του χώρου και την αισθητική εικόνα της περιοχής.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ