22.10.2015 12:49

Ανοίγει και το Βούρειο για τους πρόσφυγες

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το κλειστό των Λιβαδίων ώστε να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες ενώ στις σκέψεις του Δήμου είναι και η παραχώρηση του κλειστού των Καμποχώρων.

Στο κλειστό της Χίου ήδη φιλοξενούνται πάνω από 700 άτομα κυρίως γυναίκες και παιδιά με τον Π. Καμπούρη να απευθύνει έκκληση για προσφορά παιδικών παπουτσιών, καλτσών και κουβερτών καθότι η πλειονότητα των προσφύγων την ώρα της χθεσινής νεροποντής βρίσκονταν στον δρόμο.

Αυτή η εξέλιξη έχει ως αυτονόητη συνέπεια την αναβολή όλων των προπονήσεων στο Βούρειο μέχρι νεωτέρας. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο Βούρειο παρακαλούνται να το πράξουν. Ήδη από τις πρωινές ώρες ο Πρόεδρος του ΒΑΟΛ Χίου κ. Μάρκος Ψώρρας βρίσκεται επί ποδός και συντονίζειτεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στο Βούρειο ενώ μέσω μηνυμάτων έχουν εδοποιηθεί τα παιδιά της Ακαδημίας μας για την αναβολή των προπονήσεων λόγω της στέγασης των προσφύγων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ