3.9.2015 16:16

Άνω - κάτω για τα προεκλογικά τραπεζάκια

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

«Συντροφικά» μαχαιρώματα ακολούθησαν τη συζήτηση των κομμάτων με τον Δήμο Χίου για τις θέσεις όπου θα στηθούν τα προεκλογικά περίπτερα ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Παρότι καθένα από τα κόμματα που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσία του Μ. Βουρνού είχε ξεκάθαρη θέση για το ακριβές σημείο, δεν συνέβη το ίδιο με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας.

Οι πρώην σύντροφοι επέλεξαν και οι δύο τον ίδιο χώρο, μπροστά από το καφέ «Ρόδι» προκειμένου να στήσουν το περίπτερό τους. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Δημάρχου Μ. Βουρνού να τους μεταπείσει, οι Β. Μιχαλοπούλου και Φ. Σέργης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ο Π. Δημητρακόπουλος εκ μέρους της ΛΑ.Ε. παρέμειναν ανένδοτοι.

Αποτέλεσμα της διαμάχης που κράτησε μέχρι τέλος ήταν το κοινό πρακτικό να μην έχει την καθολική αποδοχή των εμπλεκόμενων πλευρών, με το Δημοτικό Συμβούλιο να καλείται μέσα από έκτακτη συνεδρίαση να δώσει λύση, σε ένα θέμα που σε άλλους Δήμους η επίλυσή του φανερώνει δείγμα πολιτικού πολιτισμού...

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ