16.8.2019 13:04

Ανεξέλεγκτες και πάλι οι ροές στη Χίο

112 αφίξεις προσφύγων και μεταναστών μόνο μέσα σε λίγες ώρες την ώρα που ο συνολικός αριθμός στη Χίο φθάνει τα 2.755 άτομα

Με γοργούς ρυθμούς αυξάνεται και πάλι ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών στη Χίο, αφού το ένα περιστατικό άφιξης διαδέχεται το άλλο.

Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι και το πρωί της Παρασκευής στη Χίο με λέμβους αφίχθησαν συνολικά 112 άτομα. Συγκεκριμένα το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο οποίο περισυλλέγησαν 35 άτομα στα Νένητα, το δεύτερο στις 03:00 το πρωί στις Οινούσσες με 8 άτομα και το τρίτο στις 03:30 το πρωί της Παρασκευής στην Αγία Ερμιόνη με 69 άτομα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στη Χίο συνολικά βρίσκονται 2.755 άτομα εκ των οποίων οι 2.477 στη ΒΙ.ΑΛ. με χωρητικότητα τα 1.014 άτομα και τα υπόλοιπα στις λοιπές δομές που υπάρχουν στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ