4.4.2016 10:19

Ανδρ. Μιχαηλίδης: Απαράδεκτη κι αψυχολόγητη η επίθεση των ΜΑΤ

 

Απαράδεκτη κι αψυχολόγητη χαρακτηρίζει την επίθεση  σε πολίτες από τα ΜΑΤ ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης σε δήλωση του.

Για μια φορά ακόμη συνιστά ψυχραιμία δηλώνοντας πως τα επόμενα 24ωρα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και δικαιολογεί την απουσία της συντονίστριας κ. Αρσενοπούλου από τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε κλήθηκε η ίδια ή ο αναπληρωτής της. Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

 

"Καταδικάζω και θεωρώ απαράδεκτη και αψυχολόγητη την επίθεση σε πολίτες από τα ΜΑΤ. Θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι η συντονίστρια κ. Αρσενοπούλου που έχει και την αρμοδιότητα για το συντονισμό όλων των ενεργειών για την αντιμετώπιση του ζητήματος ουδέποτε κλήθηκε στη σύσκεψη υπό την κ. Περιφερειάρχη. Την κ. Αρσενοπούλου την αναπληρώνει μάλιστα ο δεύτερος υπάλληλος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Επομένως η μη πρόσκλησή της αφορά αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία της σύσκεψης.

Ως βουλευτής Χίου απουσίαζα από τη συγκεκριμένη σύσκεψη λόγω σοβαρού και ανυπέρβλητου προβλήματος το οποίο έχει να κάνει με τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και βεβαίως επιστρέφω ταχύτατα στη Χίο. Θεωρώ ότι το πρόγραμμα όπως έχει αποφασιστεί βάσει της συμφωνίας θα εφαρμοστεί. Ζητώ για μια ακόμη φορά την επίδειξη ψυχραιμίας απ’ όλους και πιστεύω ότι στα προσεχή 24ώρα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ