5.11.2015 13:31

Αναστέλλει την κινητοποίηση η ΠΝΟ

Σε αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, από αύριο στις 6:00, προχώρησε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της.

Από αύριο, μετά τη λήξη της απεργίας, τα δρομολόγια των πλοίων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Σημειώνεται, ότι η ΠΝΟ έχει ανακοινώσει, ήδη, τη συμμετοχή της στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, στις 12 Νοέμβρη.

Υπολογίζεται ότι, λόγω της απεργίας, περί τους 15.000 πρόσφυγες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Από την απεργία έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να προσεγγίζουν τον τερματικό σταθμό του Πειραιά, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στον χώρο της κρουαζιέρας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ