26.3.2013 18:38

Αναλαμβάνουν άλλοι το τιμόνι

4ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ

Νέα τετραμελή επιτροπή εξέλεξαν τα μέλη της Φαρμακαποθήκης Χίου προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία και να βγάλουν το καράβι από τη φουρτούνα.

Την προηγούμενη Πέμπτη είχε προγραμματιστεί η Γενική συνέλευση των μελών της Φαρμακαποθήκης κι όχι του Φαρμακευτικού συλλόγου όπως εκ παραδρομής είχε γραφτεί. Από το σύνολο των μελών 16 φαρμακοποιοί έδωσαν το παρόν και βρέθηκαν έξω από τη φαρμακαποθήκη αφού κάποιοι έχουν αλλάξει κλειδαριές κι έχουν πάρει τα κλειδιά.

Οι φαρμακοποιοί κάλεσαν όπως είχαν προαποφασίσει την αστυνομία και κατέγραψε το συμβάν και η Γενική συνέλευση των μελών της Φαρμακαποθήκης πραγματοποιήθηκε εν τέλει σε ένα φαρμακείο.

Κατά τη διάρκεια της αφού συζητήθηκαν πολλά που αφορούν την παρούσα κατάσταση το λογιστικό έλεγχο που είναι σε εξέλιξη κ.λπ. αποφασίστηκε να οριστεί μια τετραμελής επιτροπή που θα αποτελείται από τους φαρμακοποιούς κ. Χάρλα, Χατζηδάκη, Κακούλα και Χαμέτη, η οποία θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση, να αναζητήσει αν υπάρχουν ελλείμματα και πόσα υπάρχουν με την ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου και να αποφασίσει εν τέλει το μέλλον  της φαρμακαποθήκης και τι πορεία θα διαγράψουν με την ολοκλήρωση του έλεγχου τα μέλη της.

Ζητούμενο τα φάρμακα

Το μεγάλο ζήτημα είναι η έλλειψη φαρμάκων μπροστά στην οποία θα βρεθούμε, αφού ελλείψει φαρμακαποθήκης ειδικά τα ακριβά σκευάσματα θα είναι δυσεύρετα στα φαρμακεία και θα αναμένουν μέρες οι ασθενείς για να τα παραλάβουν κατόπιν παραγγελίας.

Στην ανεργία οι εργαζόμενοι

Το άλλο μέτωπο που ανοίγεται με μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις είναι το γεγονός πως οι δέκα εργαζόμενοι της φαρμακαποθήκης βρέθηκαν εν μια νυκτί άνεργοι σε μια περίοδο κρίσης με ότι αυτό σημαίνει.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ