3.6.2016 19:24

Αναλαμβάνει την ασφάλεια του λιμανιού του Πειραιά

ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΙΟΥ Γ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Η Μ. ΚΑΤΣΑΡΗ

Χιώτικο δίδυμο θα κυβερνάει  το λιμάνι του Πειραιά, σε λίγες μέρες, για να επαληθευτεί και εδώ η παροιμία για τους Χιώτες που πάνε δύο δύο.  Ο Λαγκαδούσης Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά  Κώστας Λεοντάρας θα έχει συνεργάτη το Γιώργο Σκανδάλη, ο οποίος μετά από τις ευδόκιμες υπηρεσίες στη Σχολή Πλοιάρχων Οινουσσών, στο Λιμεναρχείο Χίου και στην Ακαδημία Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού μετατέθηκε και θα υπηρετεί από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα 15 τ στο Λιμεναρχείο του κεντρικού λιμανιού της χώρας μας. Νέα Διοικητής της Α.Ε.Ν.Μηχανικών Χίου αναλαμβάνει η Πλωτάρχης Μαρία Κατσάρη.

Ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Αναλαμβάνει Διευθυντής της Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και θα είναι τρίτος στην ιεραρχία της  νευραλγικής υπηρεσίας.

Η γνώμη

Λίγο πριν αναχωρήσει,  μεταφέροντας το απόσταγμα της εμπειρίας του από την υπηρεσία και την επαφή του με τον κόσμο, δηλώνει ότι  κάθε υπηρεσία έχει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της, αλλά απ’ όπου κι’ αν είναι κανείς, μπορεί να παράγει έργο.

«Σημαντικό στη δουλειά μας είναι τι γνώμη έχουν σχηματίσει για σένα οι συμπολίτες σου. Αν είναι θετική, σημαίνει ότι κάτι έκανες».

Γι΄αυτούς που τον γνωρίζουν καλά, τονίζει το αυτονόητο

«Θα υπηρετώ τη Χίο απ’ όπου είμαι και θα είναι χαρά και τιμή μου να εξυπηρετώ τους Χιώτες από όποια θέση  βρίσκομαι».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ