8.12.2021 14:34

Αναγκαιότητα για τον Δήμο Χίου το κτίριο της Οινοπίωνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνουμε προσπάθεια οικονομικού συμμαζέματος δεν γίνεται να νοικιάζουμε ακίνητα ενώ διαθέτουμε, αναφέρει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης

Στους λόγους για τους οποίους ο Δήμος Χίου αξιώνει την απομάκρυνση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το κτίριο της οδού Οινοπίωνος, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Μπελέγρης.

Όπως εξήγησε, η δημοτική αρχή καταβάλλει μία σημαντική προσπάθεια να μειώσει τα έξοδα στο κομμάτι των ενοικίων και συνεπώς προσανατολίζεται στη χρήση χώρων που της ανήκουν.

«Έχουμε τεράστια ανάγκη από ακίνητα για να στεγαστούν οι υπηρεσίες μας. Δεν γίνεται να έχουμε ακίνητα και να μην τα χρησιμοποιούμε», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια για την χρήση των γραφείων από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πληρώνει σε ετήσια βάση 21.000 ευρώ.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ