5.2.2015 11:37

Αναβρασμός για τις αλλαγές στα σχολεία [ΒΙΝΤΕΟ]

ΓΚΡΙΝΙΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ

Σχεδόν... απέναντι βρήκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Παπαδόπουλος το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου στο θέμα των εκτεταμένων αλλαγών που προκύπτουν (εύλογα) στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία των  Καμποχώρων. Αν και ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας, άποψη που υπερασπίστηκε και ο Στ. Καμπούρης από την αντιπολίτευση, ο Σύλλογος δια του προέδρου του Γιώγη Αμπαζή αντιδρά στις αλλαγές ζητώντας προς το παρών τα πράγματα να μείνουν ως έχουν και να βελτιωθούν οι συνθήκες (κτιριακές) των ήδη λειτουργούντων σχολείων. Οι αλλαγές αφορούν στο νηπιαγωγείο Βερβεράτου το οποίο δεν πληρεί τις διατάξεις του Νόμου και η εισήγηση προβλέπει την μεταφορά του στο σχολικό συγκρότημα των Καμποχώρων, αλλά και την δημιουργία νηπιαγωγείου στο Χαλκειός.

Τέλος, με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην Καλλιμασιά την απόφαση να παραμείνει (τουλάχιστον φέτος) το σχολείο του χωριού 6τάξιο, γεγονός όμως που διατηρεί σε επαγρύπνηση του κατοίκους για μελλοντικές άλλες αποφάσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ