12.7.2016 11:14

Αναβαθμίζεται το σύστημα ελέγχου διαβατηρίων

Το πάθημα έγινε μάθημα για την Κυβέρνηση, που μετά τις εικόνες ντροπής που καταγράφηκαν στο Τελωνείο της Χίου, αποφάσισε να λάβει μέτρα για την αναβάθμιση του συστήματος ελέγχου διαβατηρίων.

Όπως ενημερώνει ο κυβερνητικός Βουλευτής Α. Μιχαηλίδης έπειτα από επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα έγινε γνωστό ότι καταβλήθηκε προσπάθεια με την εταιρεία η οποία υποστηρίζει το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ελαφρυνθεί το σύστημα από επιπλέον επιβαρύνσεις, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Παράλληλα μετά την πάροδο της οξυμένης τουριστικής περιόδου (οπότε αυτό θα είναι πιο εφικτό) θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες αναβάθμισης του συστήματος για τις οποίες έχουν εξασφαλιστεί και οι απαραίτητοι πόροι.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ