26.7.2013 15:08

«Άμεση κινητοποίηση, υπεράνθρωπη προσπάθεια»

Για αυτοθυσία πυροσβεστών και εθελοντών στην άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Βόρεια Χίο κάνει λόγο ο Βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος που σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει:

«Η άμεση κινητοποίηση, η υπεράνθρωπη προσπάθεια και η αυτοθυσία είναι τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν και σε αυτήν την επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος, για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Πιτυούς.

Από την πρώτη επικοινωνία που είχα με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής ενημερώθηκα για την κρισιμότητα της κατάστασης, γεγονός που δικαιολογεί την άμεση επέμβαση των πέντε Canadair και την εναέρια επέμβαση του super puma.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου κ. Αρχοντάκη και το σύνολο της πυροσβεστικής δύναμης που επιχείρησε, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές και τις οργανωμένες εθελοντικές ομάδες, η συμβολή των οποίων είναι πάντα καίρια και αποτελεσματική, σε κάθε δύσκολη στιγμή για το νησί μας».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ