3.6.2016 10:53

Άλλο ένα βραβείο για την ΕΛΜΑ

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΣΙΚΛΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΔΥΟΣΜΟ

 Η τσίκλα ΕΛΜΑ για τρίτη συνεχόμενη φορά, βραβεύθηκε στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό υψηλής γευσιγνωσίας του «Ιnternational Taste & Quality Institute».

Η Ε.Μ.Χ. και με τη φετινή της συμμετοχή και διάκριση, παραμένει σταθερά μια από τις εταιρείες που ξεχωρίζουν διεθνώς, κατακτώντας σημαντικά βραβεία για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της. Έτσι, μετά την ΕΛΜΑ classic και η τσίκλα ΕΛΜΑ spearmint (δυόσμος) βραβεύθηκε με δύο αστέρια από τον διεθνή Οργανισμό Ανώτερης Γεύσης (iTQi).

Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων της Ε.Μ.Χ. από μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες, εξαίρετους διαμορφωτές γνώμης και εξειδικευμένους σε θέματα γεύσης, βασισμένη στην κρίση του Ινστιτούτου χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.

"Η ΕΜΧ πιστή στις αξίες της αλλά και στο επιχειρηματικό της όραμα για παραγωγή προϊόντων υψηλής αξίας, συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα αλλά και στην προηγμένη τεχνολογία δημιουργώντας προϊόντα με ξεχωριστή γεύση, διεθνώς αναγνωρισμένη" αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Μ.Χ..

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ