11.8.2012 15:21

Αλλαγή σκυτάλης στην Ταξιαρχία (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΝΕΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ

 

Καθήκοντα διοικητή της 96ΑΔΤΕ «Χίος», ανέλαβε το πρωί του Σαββάτου ο ταξίαρχος Δημόκριτος Ζερβάκης που παρέλαβε τη σκυτάλη από τον επί δύο χρόνια ταξίαρχο του νησιού Μ. Μεϊμάρη.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους στελεχών, οπλιτών και κόσμου στο στρατόπεδο «Γκιάλα», ο απερχόμενος διοικητής εξήρε το έργο των στελεχών της ταξιαρχίας, τονίζοντας ότι η 96 Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής, αποτελεί μία από τις πιο μάχιμες μονάδες της διοίκησης του Αρχιπελάγους.

«Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα στο νησί σας και πριν λίγα χρόνια αλλά και τώρα από τη θέση του Ταξίαρχου. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτόν τον τόπο, για τα στελέχη, τους οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό της 96 ΑΔΤΕ που είχαν υψηλό φρόνιμα και δεν έβαλαν ποτέ το προσωπικό συμφέρον πάνω από την ιερή υποχρέωση που έχουν αναλάβει έναντι της πατρίδας», είπε συγκινημένος ο απερχόμενος διοικητής της Ταξιαρχίας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ  FACEBOOK ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ