4.8.2012 13:49

«Αιχμές» για τη Λεμ. Βαρκάρη από το MEGA

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΓΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

 
Συνέχεια στο θέμα με τα «μαϊμού» επιδόματα τυφλότητας έδωσε χθες η καθημερινή εκπομπή «Πρωινό Mega» ζητώντας την απομάκρυνση των γιατρών που υπέγραφαν τις βεβαιώσεις για τα επιδόματα τυφλότητας.
Ο Ιορδ. Χασαπόπουλος υποστήριξε πως η παραμονή των γιατρών στις θέσεις τους σε Χίο και Ζάκυνθο εκπέμπει μηνύματα ατιμωρησίας ενώ σε συζήτηση του με το διοικητή του ΙΚΑ, ο τελευταίος άφησε σαφής υπόνοιες  πως πίσω από τους γιατρούς υπάρχουν και κάποιοι «άλλοι» και πως η κοινωνίες γνωρίζουν πλέον πώς λειτουργούσε όλο το σύστημα.
Παράλληλα ο υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιά και Νήσων Σωτήρης Ζώτος, στην ίδια εκπομπή διαβεβαίωσε πως η διαδικασία για την παραπομπή των γιατρών από το Υπ. Υγείας έχει ήδη ξεκινήσει και πως ο ίδιος είναι σε επαφή με τον διοικητή του «Σκυλίτσειου» στον οποίο και θα στείλει εγγράφως οδηγίες για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει.
Ο Π. Μπουμπάρης από την πλευρά του δήλωσε στον «π» ότι τηλεφωνικά έχει μιλήσει με τον υποδιοικητή και αναμένει τις έγραφες εντολές του, γεγονός που επί της ουσίας προοιωνίζει εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ