21.9.2012 14:33

Αιφνιδιαστική άσκηση "Πυρπολητής" στην Τέλενδο

 
Ένα «κλικ» πιο πέρα από ότι μέχρι σήμερα είναι το σενάριο της αιφνιδιαστικής ασκήσεως «Πυρπολητής» της Δυνάμεως Ταχείας Αντιδράσεως του ΓΕΕΘΑ, που διέταξε πριν μερικές ώρες ο Αρχηγός Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, και τώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ασκήσεως και βάση του σεναρίου ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ. Περιοχή της ασκήσεως είναι ένα νησί του Ανατολικού Αιγαίου και αντικειμενικός σκοπός, «ο εντοπισμός και εξουδετέρωση εχθρικών τμημάτων πάνω στο νησί καθώς και η κατάληψη και εξουδετέρωση εχθρικού πλοίου στην περιοχή, με τις διαθέσιμες δυνάμεις», όπως τόνισε χαρακτηριστικά πηγή του ΓΕΕΘΑ.
Πρακτικά δηλαδή ό,τι έκαναν πριν από ένα μήνα περίπου στον Αργοσαρωνικό, τώρα γίνεται και στον φυσικό χώρο δράσεως της Δυνάμεως Ταχείας Αντιδράσεως του ΓΕΕΘΑ.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ