31.7.2012 11:30

Αδελφοποίηση για τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους Χίου, Λέσβο, Σάμου και Δωδεκανήσων

Σε συμφωνία και συνυπογραφή για την ανάπτυξη Αδελφικών Δεσμών Φιλίας και Επιστημονικής Συνεργασίας προς όφελος τόσο των μελών των τεσσάρων Συλλόγων, όσο και του κοινωνικού συνόλου, κατέληξαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Οδοντιατρικών Συλλόγων Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου, εκπροσωπούμενα από τους Προέδρους τους, κατά τη διάρκεια του 1ου Διεθνούς Αιγαιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου που διεξήχθη στη Ρόδο, τις προηγούμενες ημέρες.
«Οι δράσεις που δύναται να αναπτυχθούν στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των Συλλόγων του Ανατολικού Αιγαίου είναι, μεταξύ άλλων, η αξιολόγηση των υπαρχόντων και η δημιουργία νέων δομών για την παροχή πρωτοβάθμιας οδοντιατρικής περίθαλψης στους ασθενείς των ευαίσθητων νησιωτικών μας περιοχών, η συντονισμένη προάσπιση των δικαιωμάτων των οδοντιάτρων των Συλλόγων μας, η εφαρμογή ενοποιημένων προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας και οι προοπτικές συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Μελών μας, με τη χρήση του διαδικτύου ή με την συν-διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ