9.2.2016 19:18

Αδειοδοτεί ένα προς ένα τους αθλητικούς χώρους το Νομικό πρόσωπο

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Μάχη με το χρόνο δίνει το Νομικό Πρόσωπο ώστε να εξασφαλίσει όλες τις άδειες λειτουργίας για τους αθλητικούς χώρους που είναι στην αρμοδιότητα του.

Ήδη έχει εξασφαλιστεί και λειτουργεί με άδεια πλέον η καντίνα του κολυμβητηρίου ενώ τώρα η προσπάθεια επικεντρώνεται στην αδειοδότηση της πισίνας που προϋποθέτει προσλήψεις του απαιτούμενου προσωπικού. "Ευελπιστούμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρουμε και την πυρασφάλεια. Χρειάζονται πάρα πολλές δομές να λειτουργήσουν για την άδεια της δεξαμενής. Χρειάζονται προσλήψεις. Η καντίνα αδειοδοτήθηκε, κάτι που δεν είχε γίνει εδώ και 30 χρόνια" είπε στον "π" ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π. Καμπούρης.

Επόμενος στόχος είναι η αδειοδότηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καμποχώρων και των καντινών του γηπέδου και του Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς και του γηπέδου της Συκιάδας ενώ για το γήπεδο των Καρυών αναμένεται η ολοκλήρωση της γεωλογικής μελέτης.

Παράλληλα θα γίνουν παρεμβάσεις και στους υπόλοιπους αθλητικούς χώρους που είναι στη δικαιοδοσία του δήμου, όπως η τοποθέτηση του "στρώματος" στα πλέγματα του γηπέδου των Νενήτων, αλλά και στην Καλαμωτή. "Θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ώστε να έχουν όλες οι γηπεδικές υποδομές να έχουν άδεια και να μην μπαίνουμε στην ανάγκη της παράτασης", δήλωσε ο κ. Καμπούρης.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ