24.4.2013 10:55

Άδεια επέκτασης στο Βερόπουλο

ΤΗΝ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Τη σημασία που δίνει ο όμιλος σούπερ- μάρκετ «Βερόπουλος» στη σχέση του με το καταναλωτικό κοινό της Χίου, απέδειξε το βράδυ της Δευτέρας η παρουσία του συνιδιοκτήτη του ομίλου, Ν. Βερόπουλου, στο Δημοτικό Συμβούλιο στα πλαίσια του αιτήματος της εταιρίας να χορηγηθεί άδεια αυξήσεως του στεγασμένου χώρου κατά 300 τ.μ. στο υποκατάστημα του Νοσοκομείου.
Ο κ. Βερόπουλος, παρουσία του δικηγόρου Ν. Γαλάνη, θέλησε να απαντήσει ο ίδιος από πρώτο χέρι στις αιτιάσεις που προέβαλλαν το προηγούμενο διάστημα οι συνδικαλιστικοί φορείς του νησιού στην επέκταση του υποκαταστήματος.
«Έχει περάσει η πεποίθηση ότι πάμε να εισβάλουμε στην τοπική κοινωνία βίαια. Είναι όμως λάθος. Η επέκταση στο σούπερ- μάρκετ είναι ένα θέμα καθαρά τυπικό και ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε την άδεια χωρίς να παρευρεθούμε στο Δ.Σ. Χίου, το κάνουμε γιατί νιώθουμε μέρος της τοπικής κοινωνίας», είπε ο κ. Βερόπουλος.
Στα οφέλη της επέκτασης αναφέρθηκε ο κ. Γαλάνης υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση των τετραγωνικών του χώρου θα δημιουργήσει 5-6 νέες θέσεις εργασίες προσφέροντας έτσι ανακούφιση σε αντίστοιχο αριθμό νοικοκυριών που πλήττονται από την ανεργία.
Το Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα, πλην της Λ.Α.Σ. που κατέθεσε λευκή ψήφο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ