Κοινωνία

24/4/13 10:55

τελ. ενημ.: 24/4/13 10:55

Άδεια επέκτασης στο Βερόπουλο

ΤΗΝ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Τη σημασία που δίνει ο όμιλος σούπερ- μάρκετ «Βερόπουλος» στη σχέση του με το καταναλωτικό κοινό της Χίου, απέδειξε το βράδυ της Δευτέρας η παρουσία του συνιδιοκτήτη του ομίλου, Ν. Βερόπουλου, στο Δημοτικό Συμβούλιο στα πλαίσια του αιτήματος της εταιρίας να χορηγηθεί άδεια αυξήσεως του στεγασμένου χώρου κατά 300 τ.μ. στο υποκατάστημα του Νοσοκομείου.
Ο κ. Βερόπουλος, παρουσία του δικηγόρου Ν. Γαλάνη, θέλησε να απαντήσει ο ίδιος από πρώτο χέρι στις αιτιάσεις που προέβαλλαν το προηγούμενο διάστημα οι συνδικαλιστικοί φορείς του νησιού στην επέκταση του υποκαταστήματος.
«Έχει περάσει η πεποίθηση ότι πάμε να εισβάλουμε στην τοπική κοινωνία βίαια. Είναι όμως λάθος. Η επέκταση στο σούπερ- μάρκετ είναι ένα θέμα καθαρά τυπικό και ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε την άδεια χωρίς να παρευρεθούμε στο Δ.Σ. Χίου, το κάνουμε γιατί νιώθουμε μέρος της τοπικής κοινωνίας», είπε ο κ. Βερόπουλος.
Στα οφέλη της επέκτασης αναφέρθηκε ο κ. Γαλάνης υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση των τετραγωνικών του χώρου θα δημιουργήσει 5-6 νέες θέσεις εργασίες προσφέροντας έτσι ανακούφιση σε αντίστοιχο αριθμό νοικοκυριών που πλήττονται από την ανεργία.
Το Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα, πλην της Λ.Α.Σ. που κατέθεσε λευκή ψήφο.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση