30.3.2022 11:52

96 ΑΔΤΕ - Έδωσε τα διαπιστευτήρια του με αποκλεισμούς και αρεστούς Μηταράκη ο νέος Ταξίαρχος

Το πρώτο δείγμα των προθέσεων του και του τρόπου αντίληψής του, έδωσε από την πρώτη  κιόλας στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος Ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ "Χίος" Εμμανουήλ Χατζής.

Και αυτό γιατί ενώ προσκλήθηκαν όλα τα ΜΜΕ στην τελετή, φθάνοντας στην πύλη της Ταξιαρχίας οι δημοσιογράφοι, αναίτια τους απαγορεύτηκε η είσοδος, με την αιτιολογία ότι η τελετή παράδοσης παραλαβής ήταν κλειστή για το κοινό και τα ΜΜΕ.

Όπως όμως διαπιστώθηκε αργότερα, η τελετή όχι απλά δεν ήταν κλειστή αλλά επιτράπηκε η είσοδος μόνο σε άτομα της αρεσκείας Μηταράκη αλλά και ολόκληρης της συνοδείας του Υπουργού ενώ φωτογραφικό υλικό διανεμήθηκε αποκλειστικά σε συγκεκριμένο τοπικό ΜΜΕ.

Ακολούθησε δε δεξίωση παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων αρχών.

Η συγκεκριμένη πρακτική μάλιστα αποτελεί τοπική πρωτοτυπία αφού ενώ σε όλο το Βόρειο Αιγαίο οι ταξιαρχίες είναι ανοιχτές σε πολίτες και ΜΜΕ, στη Χίο για πρώτη φορά η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε αρεστούς της Κυβέρνησης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ