10.5.2012 11:11

9 κρουαζιερόπλοια, 43 προσεγγίσεις

ΑΥΞΗΤΙΚΗ Η ΤΑΣΗ ΔΙΝΕΙ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

 
Μέχρι και την 1η Νοεμβρίου θα έρχονται κρουαζιερόπλοια στη Χίο, βάση του προγράμματος αφίξεων που έχει ήδη καταρτίσει το Λιμεναρχείο Χίου.
Οι φετινές προσεγγίσεις στο λιμάνι της Χίου ή έξω από αυτό για την ακρίβεια, είναι 43, με τρία πρακτορεία να σηκώνουν το «βάρος» της εξυπηρέτησης τους.
Τα γραφεία του Θοδ. Μιχαλάκη, Μιχ. Κολοκυθιά και των Αφων Συμιακάκη πρόλαβαν και συμπεριέλαβαν έγκαιρα τη Χίο ως προορισμό, έστω και για λίγες ώρες, κι έτσι για άλλη μια χρονιά δεν θα είμαστε απλός παρατηρητής στη διέλευση των κρουαζιερόπλοιων κι ας μην υπάρχει ολοκληρωμένη απαραίτητη υποδομή υποδοχής τους.
Τον κύριο όγκο των προσεγγίσεων στο λιμάνι θα σηκώσουν το «SEABORNE ODYSSEY», το «ALEXANDER VON HUMBOLDT» και το «LE LEVANT» που είχαν έρθει και πέρσι στη Χίο, ενώ με λιγότερες προσεγγίσεις θα έρθουν στη Χίο το «CORINTHIAN II» και το «MINERVA».  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ