11.10.2015 10:40

84χρονη ζήτησε διαζύγιο γιατί ο 88χρονος δε θέλει να κάνουν σεξ

Μία 84χρονη γυναίκα από τη Νότια Ιταλία δεν άντεξε που ο 88χρονος άντρας της δεν της έκανε έρωτα περισσότερες από δύο φορές το μήνα κι αποφάσισε να τον τιμωρήσει, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα.

Έκανε αίτηση διαζυγίου, ισχυριζόμενη ότι ο άντρας της δεν την ικανοποιεί, ενώ διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να κόψει το σεξ… λόγω προχωρημένης ηλικίας.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι το διαζύγιο το ζήτησε καθαρά για να τρομοκρατήσει τον άντρα της και δε σκόπευε να τον χωρίσει στην πραγματικότητα.

Πάντως, δεν ίδρωσε το αυτί του συζύγου αφού δήλωσε πως προτιμά να παίζει με τους φίλους του από το να κάνει σεξ με τη γυναίκα του, η οποία στο άκουσμα αυτής της προσβολής, τον απείλησε ότι θα βρει άλλον.

Μάλλον μπορεί αφού για την ιστορία αρκεί να πούμε ότι πρόκειται για τον τρίτο σύζυγο, τους άλλους δύο τους έχει θάψει, κυριολεκτικά.

πηγη:e-go

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ