21.7.2023 13:10

40 χιλιόμετρα με το αναπηρικό αμαξίδιο για να προσκυνήσει την εικόνα της Αγίας Μαρκέλλας – Βίντεο

Το τάμα της Κέλλυς Λουφάκη 11 χρόνια μετά το ατύχημά της

Το δικό της τάμα, ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα τάματα των προσκυνητών που συρρέουν κάθε χρόνο στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας, επιχειρεί να κάνει φέτος η Κέλλυ Λουφάκη, 11 χρόνια μετά το ατύχημα που την ανάγκασε να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Με όπλο τη δύναμη και τη θέλησή της και πιστή στο μότο ότι «δεν είμαι καθηλωμένη απλά κινούμαι διαφορετικά», θα επιχειρήσει να διανύσει με το αναπηρικό της αμαξίδιο μία απόσταση 40 χιλιομέτρων, δηλαδή από το τουριστικό χωριό του Αίπους μέχρι και την Αγία Μαρκέλλα.

Πέρα από τις φίλες της που θα τη συνοδεύσουν, η Κέλλυ θα έχει μαζί της και αθλητές του Chios Running, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν στην κίνησή της με μοναδικό στόχο και προορισμό την Μονή της Αγίας Μαρκέλλας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Chios Running Χριστόφορος Μερούσης, οι αθλητές θα ξεκινήσουν στις 19:00 σήμερα το απόγευμα από το Δημαρχείο, με σημείο εκκίνησης το τουριστικό χωριό του Αίπους, έξω από τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ