7.10.2014 18:51

3 θέσεις εργασίας σε ΟΑΕΔ κι Επιθεώρηση Εργασίας Χίου

Τρεις συνολικά θέσεις προκήρυξε ο ΑΣΕΠ για τη Χίο στα πλαίσια της στελέχωσης των διαφόρων δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του δημοσίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2014 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί.

Η Προκήρυξη αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, επτακοσίων πέντε (705) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και εξήντα οκτώ (68) θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων.

Για τη Χίο οι δύο θέσεις αφορούν Π.Ε. Διοικητικού- Οικονομικού στον ΟΑΕΔ και μία θέση Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του νησιού. 

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα των θέσεων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ