13.6.2014 11:52

175 κοινωφελούς εργασίας ζητά ο Δήμος

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ

Προσαρμοσμένη προς τα κάτω είναι η πρόταση του Δήμου Χίου για τις επικείμενες προσλήψεις μέσω του επόμενου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Ένω την προηγούμενη φορά είχε ζητηθεί προσωπικό που έφτανε τους 336 υπαλλήλους και τελικά εγκρίθηκαν 195, αυτή τη φορά στην πρόταση που στάλθηκε από την Υπηρεσία Προσωπικού του Δήμου ζητούνταν 175 υπάλληλοι κοινωφελούς εργασίας.

Στους175 τη μερίδα του λέοντος και πάλι κατέχουν υπάλληλοι που θα καλύψουν για πέντε μήνες τα κενά στην καθαριότητα (ΥΕ) γενικών καθηκόντων κι ακολουθούν οι ΠΕ και οι ΤΕ διοικητικού προσωπικού.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ