16.4.2018 12:08

36 χρόνια η Χορωδία Χίου μία ευχάριστη νότα

Σκηνοθεσία- σενάριο βίντεο: Νίκος Μαραγγέλης

Από την Ελ. Λυκοπάντη στην Αγγ. Τσιμπιρλού.

Ένα αφιέρωμα στη Χορωδία Χίου, που μετράει 36 χρόνια ζωής και δημιουργήθηκε από ένα όνειρο της Ελ. Λυκοπάντη, η οποία μέχρι και το 2017 τη διεύθυνε. Στη συνέχεια παρέδωσε το σκήπτρο στην Αγγ. Τσιμπιρλού, που ήρθε στο νησί με διάθεση να μεταφέρει τα όσα αποκόμισε στο εξωτερικό. Όπως αναφέρει η ίδια στο αφιερωματικό βίντεο, «η χορωδία της Χίου έχει ιστορία και αποτελεί ψυχική ανάταση σε όσους συμμετέχουν στην ομάδα αυτή».

Το ευχάριστο είναι ότι πλαισιώνεται από πολλούς νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη για να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά την συνολική εικόνα της χορωδίας. «Είναι οι ώρες της ημέρας που ξεχνάμε την καθημερινότητα και μέσω της πολυφωνίας ταξιδεύουμε. Είμαστε περήφανοι που υπάρχει στο νησί μας αυτή η χορωδία», εξηγούν στο βίντεο διάφορα μέλη της.

Στόχος της, ωστόσο, είναι να μεταφέρουν στο κοινό την καλύτερη δυνατή εσωτερική τους διάθεση. «Αυτό που απομένει να πραγματοποιηθεί είναι και ένα παιδικό τμήμα, καθώς τα παιδιά είναι τα κύτταρα, το μελλοντικό κομμάτι», υπογραμμίζει η κ. Τσιμπιρλού.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ