21.1.2021 16:09

Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου στους χειριστές μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας

Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στα χωριά από συνεργεία του Δήμου

Έπειτα από την πρόσφατη κακοκαιρία και πάντα υπό τις οδηγίες του Δημάρχου Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, συνεχίζεται αδιάκοπα ο συντονισμός της πολιτικής προστασίας και ο αγώνας όλου του μηχανισμού του Δήμου που αφορά τον καθαρισμό στα σοκάκια των χωριών μας και την τροφοδοσία αλατιού για την καταπολέμηση του παγετού.

Θερμές είναι οι ευχαριστίες του Δημάρχου Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη προς τους χειριστές των μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας του Δήμου, οι οποίοι αθόρυβα και αποτελεσματικά, όποτε τους ζητηθεί, δίνουν δυναμικά το «παρών», ανταποκρινόμενοι με φιλοτιμία και ζήλο σε οποιαδήποτε έκτακτη συγκυρία προκύψει. 

Ειδικότερα, τις προηγούμενες ημέρες εργάστηκαν έως και 14 ώρες ημερησίως κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες με το ύψους του χιονιού να κυμαίνεται από 50 έως 80 εκατοστά, με γνώμονα την ικανοποίηση των αιτημάτων της Πολιτικής Προστασίας στον τομέα ευθύνης που αναλογεί στο Δήμο. Επιπρόσθετα, προσέφεραν υπηρεσίες και ικανοποίησαν κάθε αίτημα ανεξάρτητα από το εάν περιλαμβανόταν στις δικές τους υποχρεώσεις και καθήκοντα. Ενδεικτικά, να αναφερθεί ότι συνέδραμαν στην διάνοιξη του δρόμου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που είχαν πληγεί από την κακοκαιρία. 

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον ζήλο και την προθυμία τους, πάντα με διάθεση προσφοράς στο Δήμο και τους Δημότες. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ