28.2.2024 8:06

Ο Σύλλογος Φίλων Σχολείων Βολισσού αναλαμβάνει το κόστος μεταφοράς της μαθήτριας από την Κατάβαση

Όσα δεν κατάφερε να κάνει η οργανωμένη πολιτεία και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τα κάνει ο Σύλλογος Φίλων Σχολείων Βολισσού, που με μία λιτή του ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι αναλαμβάνει το ακατόρθωτο για την τοπική αυτοδιοίκηση, έργο, της μεταφοράς μαθήτριας από την Κατάβαση στη Βολισσό και πάλι πίσω. 

Αναλυτικά σημειώνει:

Ως Σύλλογος Φίλων Σχολείων Βολισσού ένας από τους σκοπούς της ίδρυσης μας είναι και η αρωγή στην εύρρυθμη λειτουργία του σχολείου μας και η εξασφάλιση εκπαιδευτικής
ομαλότητας όσον αφορά στους μαθητές. Ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα της μετακίνησης της μαθήτριας του σχολείου μας μετά το πέρας των μαθημάτων στην κατοικία
της στην Κατάβαση.

Συγκαλέσαμε έκτακτο Δ.Σ και σε συνεργασία με τον Άνθρωπο που συνδράμει πάντα, αποτελεσματικά και με διακριτικότητα σε ό,τι χρειαστεί , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ να καλύψουμε το κόστος μετακίνησης για το διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ