17.12.2018 9:01

Μέχρι πότε θα χαμογελά η τύχη στους διερχόμενους οδηγούς;

Συνεχίζει να αδιαφορεί η Περιφέρεια για τον δρόμο Μερσινιδίου - Μηλιγκά τη στιγμή που σπαταλώνται άσκοπα χιλιάδες ευρώ στο οδικό δίκτυο.

Τη στιγμή που δαπανώνται άσκοπα κονδύλια – 900.000 € για τον δρόμο που συνδέει την Πισπιλούνται με την Σπαρτούντα- ο πιο επικίνδυνος δρόμος του νησιού, από Μερσινίδι μέχρι και Μηλιγκά, έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του, το ίδιο και η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών από Συκιάδα, Λαγκάδα και Καρδάμυλα.

Αυτή την φορά δεν επρόκειτο για μικρά βράχια που έπεσαν από… ψηλά. Ήταν ένα ολόκληρο κομμάτι βράχου που αποκολλήθηκε κι έπεσε στον δρόμο κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων που έπληξαν το νησί το Σαββατοκύριακο, ευτυχώς σε ώρα που δεν κινούταν κάποιο όχημα ή δίκυκλο στην περιοχή του Μερσινιδίου.

Παρά τα επανειλημμένα περιστατικά του τελευταίου χρονικού διαστήματος και τα δεκάδες ρεπορτάζ που αποτυπώνουν με στοιχεία την επικινδυνότητα του δρόμου, η Περιφέρεια συνεχίζει και αδιαφορεί αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους.

Μέχρι πότε η τύχη θα κλείνει το μάτι και θα χαμογελά στους διερχόμενους οδηγούς; Ας το απαντήσουν Σταμάτης Κάρμαντζης και Χριστιάνα Καλογήρου, πριν είναι πολύ αργά.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ