13.3.2017 13:23

Ελπίδες αξιοποίησης του ασθενοφόρου της Βολισσού [ΒΙΝΤΕΟ]

Προωθείται προγραμματική σύμβαση για την πρόσληψη οδηγού μεταξύ Δήμου, Νοσοκομείου και Λιμενικού Ταμείου

Πλήρως λειτουργική επιχειρεί να καταστήσει την κινητή προνοσοκομειακή μονάδα του Πολυδύναμου Ιατρείου της Βολισσού, ο Δήμος Χίου, που εδώ και χρόνια παραμένει παροπλισμένη εξαιτίας της έλλειψης οδηγού.

Με προγραμματική σύμβαση που προωθείται προς ψήφιση στο Δ.Σ. της Πέμπτης, Νοσοκομείο, Δήμος και Λιμενικό Ταμείο αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους προκείμενου το ασθενοφόρο να βγει και πάλι στους δρόμους. Έτσι συμφωνήθηκε ο Δήμος να πληρώνει τα έξοδα των καυσίμων, την ασφάλεια του οχήματος και τη συντήρησή του και το Λιμενικό Ταμείο τα έξοδα για την πρόσληψη του οδηγού.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης η βάση του ασθενοφόρου θα είναι η μαρίνα των Λημνιών όμως θα επιχειρεί σε όλα τα περιστατικά της περιοχής αλλά και των Ψαρών όταν παρουσιαστεί ανάγκη μεταφοράς ασθενούς από το γειτονικό νησί στα Λημνιά κι από εκεί στο Νοσοκομείο της Χίου.

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η ψήφιση της σύμβασης από τη Λιμενική Επιτροπή, αφού ακόμα δεν έχει υπάρξει αντικαταστάτης του Μιχάλη Μπελέγρη στη θέση του προέδρου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ