21.4.2021 17:28

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον Υπεύθυνο των Μονάδων του ΚΕΘΕΑ Χίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, συνάντησε σήμερα στο γραφείο του, τον Υπεύθυνο των Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ Χίου κ. Νίκο Κουκιά. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δικτύωσης και δημοσιοποίησης της νέας μονάδας του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με έδρα τη Χίο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία της νεοσύστατης μονάδας που εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Επίσης, έγινε αναφορά για τις δυνατότητες μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ Περιφέρειας και ΚΕΘΕΑ. 

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο: «ως Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα στηρίξουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Με σκοπό να συμβάλλουμε στην πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ